Kandidaten

Lijsttrekker

Burgemeester

Als burgemeester kwam ik de voorbije jaren met heel veel inwoners in contact. Onze stad leeft en verandert. Ninove evolueert naar een stad waar het aangenaam wonen, winkelen en ondernemen is.
Deze ontwikkeling moeten we voortzetten, maar ook inzetten op veiligheid en samenleven. Voor élke Ninovieter, zonder onderscheid.

Plaats 2

Schepen stad Ninove

Al meer dan 30 jaar draai ik mee in onze Ninoofse politiek. In al die jaren heb ik al heel wat kunnen verwezenlijken, steeds dóór de mensen, vóór de mensen. Maar het werk is nog niet af. Daarom hoop ik, met jullie steun, mijn taak nog een paar jaar verder te kunnen zetten. Met zijn allen samen voor een positief verhaal!

Plaats 3

Leraar economie

Mensen maken de stad en de deelgemeenten. Luisteren naar de mensen is de manier om een ‘positief’ beleid te kunnen voeren.

Ik wil mee mijn schouders zetten onder een project dat Ninove leefbaar, veilig en duurzaam maakt. Voor mij moet Ninove vooral de plek blijven waar het aangenaam wonen, werken en beleven is.

Plaats 4

Schepen

Wij wonen in een bruisende stad waar heel wat te beleven valt.  Als cultuurschepen had ik de voorbije jaren het voorrecht om hieraan mijn bijdrage te leveren.

Cultuur speelt immers een belangrijke rol: het verbindt mensen, het bevordert creativiteit, het verruimt geesten, het verwondert jong en oud, het ontzuurt bekrompenheid, het draagt bij tot meer positiviteit … Deze beleving moet zo blijven in Ninove.

Plaats 5

Adviseur op het kabinet van diverse liberale ministers – Fractieleider gemeenteraad

Geboren en getogen Ninovieter, wonend in het hartje van de stad. Ik ben fractieleider voor Open VLD in de gemeenteraad, sociaal geëngageerd in het verenigingsleven en carnavalist in hart en nieren.

Ik ga voor een welvarende, bruisende stad en deelgemeenten, met een hart voor onze horeca en handelaars.

Plaats 6

voorzitter gemeenteraad

Mijn leidmotief is met kennis van zaken onze stad en het bestuur loyaal dienen. Bij mijn afscheid sprak mijn bevoegde Minister de volgende woorden uit: ‘Dirk staat voor Doorzetting, Inlevingsvermogen, Resultaatsgericht en mensen Kansen geven’. Waarden die ik ook stuk voor stuk terugvindt in ons project Positief Ninove. Samen met onze Burgemeester en alle mensen die een Positief Ninove in hun hart en zijn dragen op weg naar 13 oktober.  

Plaats 7

Liberale mutualiteit

Wie me kent, weet dat ik geen man ben van holle woorden. Ik hou van een krachtdadig beleid met respect voor iedereen. Ik ben recht door zee en wil niet enkel bouwen aan vandaag maar ook aan morgen, een toekomst voor onze Stad en haar inwoners!

Plaats 8

Ere OCMW voorzitter, gewezen schepen

Geboren en getogen Meerbekenaar.

Ik wil nog graag meewerken aan alles wat het leven in onze stad en de deelgemeenten voor alle leeftijden aangenamer maakt.

Met Positief Ninove kan dat!

Plaats 9

Zorgleerkracht

Ik voel me erg gemotiveerd om samen met onze Burgemeester en alle andere kandidaten een project als ‘Positief Ninove’ te dragen. 

Dagelijks kom ik als leerkracht op het terrein in contact met kinderen die opgroeien in moeilijke thuissituaties of leven in armoede. Voor mij persoonlijk is er de uitdaging om in een toekomstig beleid ervoor te blijven zorgen dat elk kind de gelijke kansen krijgt die het verdient.

Plaats 10

Verzekeringsmakelaar – Gemeenteraadslid

Dichtbij de mensen staan en luisteren naar hun noden hoort bij mijn dagelijks werk.

Ninove klaarstomen voor de toekomst is noodzakelijk evenals luisteren naar en aanpakken van de kleine beslommeringen van de Ninovieter.

Dit zal uiteindelijk leiden tot een POSITIEF NINOVE en hiervoor doen we het.

Plaats 11

Ondernemer

Mijn doel is om Ninove nog socialer te maken, met respect en waardering voor elke inwoner. Ik streef naar een breed cultureel aanbod en een efficiënt beleid dat de lokale economie ondersteunt.

Samen kunnen we werken aan een bruisend en betrokken Ninove, waar iedereen fier op is en zich gehoord voelt. 

Plaats 12

Beleidsmedewerker onderwijs

Uitbouwen wat goed loopt en verbeteren wat haalbaar is. Loyaal voor verenigingen en alle generaties. Evenwaardigheid van stad en dorpen. Toegankelijke dienstverlening. Rechten en plichten voor iedereen met Nederlands als voertaal. Positief in het leven met hoofd-hart-en-handen voor alle Ninovieters

Plaats 13

Head of External Communication & Marketing

Ninove, stad aan de Dender met vele troeven voor zowel inwoners als bezoekers. Een stad die volop kansen biedt aan toekomstige ondernemers, met ruimte en ondersteuning voor nieuwe initiatieven en bedrijven. Een stad in volle ontwikkeling, centraal gelegen en goed bereikbaar. Kortom, of je er nu komt wonen, werken, winkelen of gewoon genieten, Ninove verwelkomt je met open armen. Dat is Positief Ninove.

Plaats 14

commercieel adviseur

Door mijn commerciële opvoeding, job en roots kom ik met veel van onze inwoners in contact. Intussen ben ik voor hen een vertrouwd gezicht en helpende hand. Wederzijds respect en samenleven in harmonie moet hier zeker mogelijk zijn. Graag zet ik mij eveneens in om onze gezellige dorpen en prachtige stad bruisend te houden, onze folklore en carnaval nog beter te maken!

Plaats 15

Strategic Business Manager bij Proximus NXT

Alles evolueert, ook onze stad, en hier wil ik met volle goesting mijn schouders onder steken om Ninove opnieuw positief op de kaart te zetten, op een verbindende manier maar vooral met respect voor eenieders mening.  Ik ben er dan ook rotsvast van overtuigd dat het benutten van de kracht van diversiteit nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling binnen onze mooie stad kan creëren.

Plaats 16

Ambtenaar op rust

Na 14 jaar in Ninove te wonen, voel ik mij 100% Ninovieter. Ik ben een ‘peoples person’. Mijn droom is er te zijn voor iedere Ninovieter door te luisteren en te helpen waar ik kan.

Als vrijwilliger doe ik dit al een stukje. Maar ik wil mij nòg meer engageren. Met ùw stem voor mij, gebruik ik mijn stem voor U!

Plaats 17

Ambtenaar Vlaamse Overheid

Als geboren en getogen Ninovieter voel ik me heel verweven met onze bruisende stad en zijn gevarieerd verenigingsleven. Zij verdienen het zeker om naar hen te blijven luisteren en investeren en te ondersteunen waar mogelijk!

Voor dit “Positief” project wil ik mij dan ook ten volle inzetten voor elke inwoner, want Ninove verdient dit gewoon.

Plaats 18

Kleuteronderwijzeres

Positief, zo ben ik ingesteld! Voor onze kinderen en jeugd, om ze een mooi en zorgeloos leven te geven!
Ninove, mijn stad waar ik met plezier naar toe trek. Voor boodschappen, een terrasje, ontspanning want in ons “Ninof” valt er heel wat te beleven!
Positief Ninove en daarbij alle dorpen, daar gaan we voor en zal ik mijn voor inzetten met hart en ziel!

Plaats 19

Ambtenaar

Onze bruisende stad Ninove, heeft voor ons jong gezin zoveel moois te bieden: kwaliteitsvolle kinderopvang en onderwijs, een brede waaier aan aangename evenementen, een divers aanbod aan verenigingen, voldoende natuur en open ruimte en een aangename stadskern. Ik ben klaar om ons Ninove terug positief op te kaart te zetten als een stad waar het goed en veilig samenleven is.

Plaats 20

Maatschappelijk werker

Voor mij is er maar één stad; ik hou van zijn mensen, jong of oud, arm of rijk, wit of zwart. Ik geniet van zijn evenementen; zomer en winter. Ik koop lokaal ter ondersteuning van onze handelaars. De wereld is in evolutie en Ninove gaat en moet mee. Ik weet dat dit geen probleem voor hem is want de Ninovieter heeft een hart van goud en kent heel wat ondernemerszin. Wat er nodig is, is verstaanbare communicatie om hem helemaal mee op de kar te krijgen.

Plaats 21

Verpleegkundige

Mijn carrière als verpleegkundige begon in het Stedelijk hospitaal. Gedurende 25 jaar verzorgde ik tal van Ninovieters op de consultatie heelkunde/ traumatologie.
Na de sluiting werkte ik verschillende jaren aan de balie van het Sociaal Huis en hielp met passie
Ninovieters die hun weg zochten in de vele diensten van onze stad.
Ik steun volop Positief Ninove omdat onze stad zo onterecht negatief in het nieuws komt.

Plaats 22

Ambtenaar FOD Financiën

Ik ben maar al te blij dat ik me mag aansluiten bij het project “Positief Ninove”, het is hoog tijd dat ons Ninove positiever in de kijker wordt geplaatst! In deze snel veranderende tijd verder blijven werken aan een fijne, veilige, verdraagzame plek waar het voor iedereen goed vertoeven is.

Plaats 23

Gemeenschapswacht-Vaststeller

Herinner jij je nog uw eerste sollicitatiegesprek en dat er gevraagd werd naar uw ervaring? Wel nu, met mijn eerste deelname aan de lokale verkiezingen heb ik een zelfde gevoel. Politiek nog groen achter mijn oren, maar tonnenvol levenservaring én supergemotiveerd om met onze groep het verschil te maken. Het voelt goed aan met deze ploeg, dit team, dit project. En dit teamwork, samen met jou beste kiezer, kan zorgen voor de constructieve leiding die ons Ninove écht nodig heeft.

De naam van onze beweging spreekt gewoon voor zich: we gaan voor een Positief Ninove!

Plaats 24

Patrimoniumdiensten van de FOD Financiën

Als Ninovieter beleefde ik in Ninove en bijhorende dorpen de laatste jaren geweldige tijden. In mijn vrije tijd genoot ik van het sociale leven die er te beleven is. 

De mensen hebben nood aan ontspanning. Daar wil ik mij voor inzetten om deze mooie momenten verder in de toekomst nog meer uit te breiden.

Plaats 25

Ik steek graag de handen uit de mouwen en pleit voor een stad waar iedereen zich goed en thuis voelt.

Zelf geniet ik van de talrijke evenementen die er zijn en ik vind het dan ook belangrijk dat verenigingen die onze stad doen leven nog beter ondersteund mogen worden.

Plaats 26

Leerkracht

Als echte “Ninovieter” en groot gebracht in een politieke omgeving, was de keuze om me aan te sluiten bij “Positief Ninove” een evidentie.

Mijn betrokkenheid bij zowel onderwijs als sport heeft me gevormd tot een positief ingesteld persoon die altijd op zoek is naar manieren om bij te dragen aan de gemeenschap. Met uw stem maken we van Ninove een stad voor iedereen!

Plaats 27

Student economische wetenschappen

Ik besef hoe goed we het hebben in onze stad. Het is er fijn om te wonen, te werken, te genieten… Er is steeds wat te beleven voor jong en oud. 

Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze stad en daarom zet ik, in volle overtuiging, mijn schouders onder Positief Ninove.

Plaats 28

leerkracht Nederlands en economie

Vol enthousiasme en een vernieuwende blik kijk ik ernaar uit om mij in te zetten voor onze prachtige stad Ninove. Als leerkracht kom ik dagelijks in contact met onze jeugd en wil ik ook hun stem vertegenwoordigen in onze gemeente. Mijn doel is een positief Ninove te creëren, waar de stem van zowel jong als oud gehoord wordt en waar ik als aanspreekpunt voor iedere burger kan fungeren.

Ik geloof in een stad waar iedereen zich thuis voelt, met respect en begrip voor elkaar. Samen kunnen we bouwen aan een gemeenschap waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Plaats 29

Huisman

Ik wil mee mijn schouders zetten onder een project dat van Ninove – blijvend – een gezellige plek wil maken waar iedereen zich thuis kan voelen en niemand achtergelaten wordt. Een progressieve toekomstvisie omtrent armoedebestrijding, menswaardig (sociaal)wonen en groene stadsontwikkeling worden voor mij dan ook dé aandachtspunten tijdens de komende legislatuur!

Plaats 30

Commercieel bediende

Met heel veel enthousiasme zet ik mijn schouders onder Positief Ninove. Ik zet mij graag in voor een stad en dorpen op mensenmaat met respect en gelijke kansen voor iedereen, voor ons rijk verenigingsleven en het jeugdwerk.

Wij als jongeren zijn dan ook de toekomst. Ons ‘Nienof’ heeft nog zoveel potentieel, laat ons daar samen aan werken.

Plaats 31

Jurist

We mogen als Ninovieter zó trots zijn op onze prachtige stad. En dat zijn we ook. We evolueren voortdurend en proberen dat steeds te doen met elke inwoner indachtig.

Ik wil dan ook heel graag, met veel inzet en enthousiasme, mijn schouders zetten onder ons Ninove, onder ons positief Ninove.

Plaats 32

Field Sales Vlaanderen

Positief Ninove is een project dat verbindend werkt, bepaalde groepen niet aan de kant schuift, maar waar we samen door middel van dialoog en openheid kunnen werken aan een beter Ninove. Ninove stad en haar deelgemeenten hebben veel potentieel, voor jong en oud, voor iedereen, dit is ook waarom Positief Ninove uw steun verdient. Laten we samen met Positief Ninove voor een Positief Ninove gaan. Voor ons allen!

Plaats 33

Alumna en bezige bij in de Ninoofse horeca

Ninove leeft bij mij, net zoals bij vele anderen, in hart en ziel. Ik wil me volop inzetten voor onze lokale handelaars, horeca en élke inwoner die mee wil groeien met ons prachtig Ninove dat zoveel te bieden heeft voor jong en oud.

Ik wil voor onze kiezers de schakel zijn tussen het volk en de politiek. Een verbindend en toegankelijk iemand die opkomt voor elke nood en zorg van onze burgers. Laten we er samen een positieve legislatuur van maken!

Plaats 34

Doctoraatsonderzoeker in de rechten

Ninove is een prachtige gemeente en ik zet mij ontzettend graag in voor de verdere ontwikkeling ervan. We onderschatten helaas al te vaak wat onze stad te bieden heeft. Ik ben vastberaden om dat te veranderen! Ook voor jonge mensen heeft Ninove veel potentieel!

Lijstduwer

Ondernemer

Ninove is voor mij, de stad waar ik woon, leef, onderneem en plezier maak.
Ons Nienof heeft zo veel troeven: leuke horeca, toffe winkels, veel natuur, prachtige gebouwen, grootse evenementen en niet te vergeten de beste carnaval.
Voor dit Ninove zet ik mij graag in!

Scroll naar boven